top of page

1 Aralık (2024) Dünya AIDS Günü etkinlik talepleriniz hakkında

Güncelleme tarihi: 9 Eki

1 Aralık Dünya AIDS Günü etkinlik talepleriniz hakkında kısa bir duyurumuz var. Detaylar aşağıda.

 

Yayına hazırlayan: Kırmızı Kurdele İstanbul Gönüllü H. Yayın tarihi; Ekim 2, 2024


(Güvenilir #hivbilgisi sağlayıcısı ve kaynağı www.kirmizikurdele.org ve @redribbontr sosyal medya hesaplarındaki #hivbilgisi içerikleri ve tüm içerikler KAYNAK GÖSTERMEK ŞARTIYLA herkesin paylaşımına açıktır. Paylaşımlarınızda web-sitemizi kaynak göstermenizi/mention/etiket vb. yapmanızı rica ederiz. Bunlar dışında özel olarak izin sormanıza gerek yoktur.)


 

1 Aralık Dünya AIDS Günü etkinlik talepleriniz hakkında kısa bir duyurumuz var;




Dünya AIDS Günü 1 Aralık 2024
Herkes için #hivbilgisi I www.kirmizikurdele.org

Her ne kadar bizim için her gün Dünya AIDS günü kadar önemli olsa da ve bu konudaki farkındalık etkinlikleri taleplerini yılın tamamına yaymaya çalışsak da, tahmin edebileceğiniz gibi özellikle Kasım ayının son haftası ve Aralık ayının ilk haftası için, çok farklı şehirlerden epeyce etkinlik talebi almaktayız.



Ve ücretli çalışanı olmayan, tamamı emekleri karşılığında maddi kazanç sağlamayan gönüllülerden oluşan küçük bir ekip olarak, tüm bu etkinliklere elimizden geldiği kadar olumlu cevap vermeye çalışıyoruz. Ancak yine kolaylıkla tahmin edebileceğiniz gibi tüm bu talepleri olumlu cevaplandırmamız mümkün olamıyor.



Buna bağlı olarak, 1 Aralık Dünya AIDS Günü ve onu takip eden iki hafta boyunca takvimimiz büyük oranda oluşmuş durumda.



Bu yüzden, 1 Aralık Dünya AIDS Günü etkinlik taleplerinizi en geç 31 Ekim Perşembe günü saat 17:00'ye kadar, "Dünya AIDS Günü için iş birliği talebi" başlığıyla, info@kirmizikurdele.org adresine iletmenizi rica ediyoruz.



Anlayışınız için peşinen teşekkür ediyor ve 1 Aralık Dünya AIDS Gününde farkındalık etkinliği düzenleyen herkese şimdiden başarılar diliyoruz.






,


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page